My Glorious Gig Life

Fort Boyard tänään telkkarissa, mutta mä en! :((

Tänään “Fortti” viimein alkaa ja eka jakso pärähtää mtv3 kanavalla klo 20. Mutta mutta… kaikesta alkuinnostuksesta ja somehehkuttelustani huolimatta homma on niin että mua ei kuitenkaan telkkarissa näy 🙁

Toukokuun lopulla matkustin intoa piukeena  yhteensä 18 kisaajan kanssa Ranskan länsirannikolle Fort Boyard – linnakeseikkailun uuden kauden kuvauksiin. Ohjelmassa siis kisataan joukkueina erilaisissa tehtävissä ja haasteissa. Osa on fyysisesti kovinkin rankkoja. Palkintona 15 000 euroa.

Kisaajia on siis yhteensä 18. Yhdessä joukkueessa on aina 3 kisaajaa. Elikkäs joukkueita on siis 6. Ja yhdessä jaksossa kisaa toisiaan vastaan aina vain 2 joukkuetta. Eli kaikki kisaajat ei kilpaile jokaisessa jaksossa.

Ensimmäisessä jaksossa kisaavat keltainen joukkue eli Sara Chafak (mun kämppis Ranskan reissussa) , Jeffrey Lawson (saakelin pitkä jätkä), Monika Lindeman ( älykäs nainen )

ja sininen joukkue eli Kia Lehmuskoski (ihana ilopilleri) , Aleksanteri Hakaniemi (yllättävän kova tanssija!), Luukas Lindeman (kans porilainen, mut tosi kova kisaaja silti).

Harmaa joukkue jossa siis  itse taistelen (Peten ja Allun kanssa) pääsee ruutuun vasta myöhemmissä jaksoissa. Ei siis mitään hätää. Team Harmaa kerää vielä voimia ja sanontahan kuuluu että “hyvää kannattaa odottaa!”
Olen kuitenkin halunnut tiedottaa ohjelman alkamisesta jo somessa, jotta mahdollisimman moni päätyisi seuraamaan sarjaa. Tyypillistähän on että avausjaksoa katsoo vielä moni ja osa katsojista tippuu kauden aikana pois… Toivottavasti moni kuitenkin koukuttuu jo avausjaksoon ja pysyy mukana vielä munkin jaksoihin asti 🙂 Ettei ihan turhaan tullut hikoiltua, raastettua rystysiä verille ja oksennettua kesäisessä Ranskassa! 😀

Miksi sua ei näy mainoksessa??

Tätä on moni kysynyt kesän aikana. Ja kieltämättää omalle “sisäiselle diivallenikin” on aina  pettymys, jos jostain tulee forttimainos tai vaikka lehtijuttu, jossa ei mua mainita. Selitys on kuitenkin ihan sama kuin yllä. Eli koska kisaajia on 18, ei kaikkia millään voida tunkea joka mainokseen. Jos mainoksessa näkyy esim 5 kisaajaa, se tarkoittaa että mun lisäksi siitä puuttuu ne 12 muuta kisaajaa. Ja tokihan ruutuaikaa ei varmaan ihan tasan jaeta, koska kanava ja tuotanto varmasti miettivät mikä on ohjelman kannalta parasta eli ketkä niitä “mediaseksikkäimpiä” ja esim somessa suosituimpia ja parhaiten ohjelmalle katsojia tuovia kisaajia.
Mutta hei jos törmäät somessa mainoseen tai muuhun Fortti aiheiseen juttuun niin tägää mut niin löydän paikalle. Ja voin lähettää printscreenin mummulle todisteeksi että olin oikeesti siellä Ranskassa 😀
T. Henriikka täältä Helsingistä jonkun viraston aulasta odottelemassa Forttikisaajien yhteisen kisakatsomon alkua näpytellen blogia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email