My Glorious Gig Life

Ehdottelua, kiitos

Koska löysit tänne mun blogiinkin oot varmaan mun someseuraaja jo ennestään. Somessa postailen kaikenmoista aika aktiivisesti, Instagramin mystories -osioissa kuulemma välillä liiankin aktiivisesti. Perusselfiet ei multa oikeen luonnistu, vaan postaukseni on monesti aika informatiivisia. Tätä itsensä ilmaisemisen tarvetta ajattelin nyt kokeilla purkaa tänne blogin puolelle. Ja koska ette kuitenkaan lue niitä pitkiä tekstejä instassa 😀

Wautsi wau, koska joku lukee edelleen tätä tekstiä niin kysynkin että minkälainen sisältö täällä kiinnostaisi just sua? Tuolla alempana voi jättää kommentteja. (mikäli osasin asentaa sen kaavakkeen tänne oikein….)

Ennakkokutinana on että tulen kertomaan täällä erilaisista keikkareissuistani, esitysten luomisesta, tankotanssimaailman käänteistä, tuomaroimistani kisoista… Toisaalta ihan lajiin liittyvälle opetustekniselle materiaalille voisi olla kysyntää (että “miten se helv. invertti onnistuu?” tai “kuinka pyöritään spinnitangolla kovaa oksentamatta?”).

Kuvat: Kimmo Mäkiselkä

Instagramin puolella kuitenkin Pupu ja maataloustv ovat eniten kansan suosiossa. Pupu onkin jo kirjoittanut innolla pari omaa blogitekstiä, mutta harkitsen vielä niiden julkaisua.

Laajempina ja muitakin kuin tankotanssiharrastajia kiinnostavia aiheita tulee olemaan: kuoleman pelko, huijarisyndrooma, yrittäjyys ja se että en osaa viheltää.  Kauneusblogeja on jo netti piukassa, joten siihen puoleen en varmaan sekaannu. Vaikka ei tässä kyllä toisaalta ihan teinejä enää olla, että ehkä olisi syytä perehtyä siihenkin puoleen.Ruokareseptejä täältä on varmaan turha tulla jatkossakaan hakemaan. Mutta ehkäpä vinkkejä keittiöhommien välttelyyn on tarjolla 😀 Laiskuus on nerouden ensimmäinen vaihe!

Vaikka no hitot… jos oon ihan rehellinen niin taka-ajatuksena tällä blogillakin on tietty lopulta se että jengi kiinnostuisi mun esityksistä ja saisin lisää keikkoja tai opetushommia! Eli siis voisin edelleen jatkaa “sähkötekniikan diplomi-insinöörin koulutusta vastaavien päivätöiden välttelyä”. Jos tänne kuitenkin joskus ilmestyy jonkun netticasinon mainoksia niin sitten tilanne on aika huono… tilatkaa siis silloin välittömästi mut keikalle!! Kiitos.

Kommetteja ja toiveita blogiin liittyen voi siis pistää tässä alla. Jeh.

t: Henriikka

VAROITUS: My glorious gig life ei nimestään huolimatta ole aina kovin glooriousta ja kuvamateriaali esim treenihiertymistä, lohjenneista varpaankynsistä ja itseruskettavan värjäämistä lakanoista saattaa järkyttää herkimpiä.

2 thoughts on “Ehdottelua, kiitos

  1. Koska laji on mulle vielä erittäin kiehtovan tuore, niin mua kiinnostaisi erityisen paljon tankoiluun liittyvät mutkat ja suorat sekä hauskat tapahtumat asiaan liittyen 💖💪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email