My Glorious Gig Life

Mitä sä et ole vielä uskaltanut kokeilla?

 

Jo hyvissä ajoin viime keväänä ennen kuvausten alkua kisaajat olivat tuotannon kanssa palaverissa, jossa käytiin läpi mahdolliset fyysiset rajoitteet, omat epävarmuudet tai ihan ns. fobian puolelle menevät pelot.

 

Sanoin tuolloin heti että vasemmalla olkapäällä pyrin välttään kaikkea liian rajua äkkinäistä repivää/nykivää liikettä.  (Siitä on aikanaan etulabrumi repeytynyt pitkähköltä matkaa, mutta pelittää “normikäytössä” hienosti). Muuten ei ole mitään merkittäviä rajoitteita tai pelkoja… PAITSI SULJETUSSA TILASSA SUKELTAMINEN! Ja muutenkin sukeltaminen niin että ei saa pitää nenästä kiinni vähän ahdistaa, mutta tarvittaessa voin yrittää kyllä. En ole myöskään ikinä tainnut uida aallokossa, jos ei Serenan vastavirta-allasta lasketa…

Taannoin mua kysyttiin Martina ja hengenpelastajat ohjelmaan. Tuolloin sanoin kieltäytymisen syyksi että kevät on liian kiireinen tulevan teatteriprojektin ja kisojen takia. https://www.iltalehti.fi/viihde/a/2015031219347873
Vaikka oikeesti syy oli se että pidin tuota formaattia liian “tosi-tv hömppänä, jossa pääosassa on naisjulkkisten kroppien esittely”.

Mutta ehkä ihan oikea syy oli se että olis ollut noloa sukeltaa telkkarissa pitäen nenästä kiinni!! XD Ja koska vesi ei oo mulle mikään kotoisin elementti.

Mutta takaisin kevään fiiliksiin….

Ja heti tietty tuon Fort Boyard -palaverin jälkeen kadutti!! Ajattelin että voi höh mitä menin sanomaan..  nyt ne varmaan varmuuden vuoksi blokkaa multa kaikki mahdolliset huisit meri/vesitehtävät ja pääsen tekemään vaan jotain lällyjä… Ja oishan se kuitenkin ollut kiva vähäsen bikineissä näyttäytyä telkkarissa.

No tadaa! Tänään sitä sitten ollaankin avomeressä aallokossa… lookki on ehkä vähän eri kuin mielessäni kuvittelin, mutta tehtävän aikana noi kaikki kuvan  suojavermeet tuntui kyllä erittäin rakkailta.

Onneksi tuotanto ei pelannut varman päälle vaan antoi mulle tän mahiksen päästä pois omalta mukavuusalueelta. Tehtävä sisältää siis myös tuota kammoamaani sukeltamista! Mutta onnistuiko se nenästä kiinni pitäen….? Kato telkusta mtv3 klo 20!

 

 

Tehtävän jälkeen oli sellanen olo että vähän useamminkin voisi elämässä tehdä tätä itsensä haastamista ja uusien juttujen kokeilua! Kestävyysliikuntaa voisi lisätä (4min tangolla täysiä tykittämisen lisäksi). En nyt tarkoita vaan tällasia extremetempauksia vaan ihan jo vaikka säännöllistä aamulenkillä käymistä!

 

Jos siellä nyt joku miettii että ois kiva kokeilla vaikka tankotanssia tai ilma-akrobatiaa niin nyt reippaasti varaamaan ALOITTELIJOIDEN tunti. Elämä on liian lyhyt siihen että jättää tekemättä ja kokeilematta asioita, jotka voisi kiinnostaa, mutta joista ei oo ihan varma että osaako tai onko yhtään hyvä…

Vaikka tankotanssi on parhaimmillaan todella vaativaa huippu-urheilua, aloitetaan sekin ihan alkeista! Ihan kuin kaikkien lajien treenaaminen! Ei juoksemistakaan aloiteta maratoonista. Jos asut Tampereen suunnalla niin mun alkeistunnille pääsee aina torstaisin klo 19-20 Studio Movella.  ilmottautumislinkki 🙂

Paitsi ensi viikolla koska on syysloma ! Eli ensi viikolla voitte kokeilemassa vaikka tota sukeltamista 🙂

 

PS. Kevään palaverissa näytin myös mun flying pole videoita tuotannolle esimerkkinä että tällaista yläilmoissa roikkumista olen kyllä harjoitellut, korkeat paikat eivät siis pelota. Varsinkaan turvavaljaiden kanssa. Tästä videosta saattoikin syntyä tuotannolle idea yhteen haasteeseen, jota myös jaksossa 8 pääsin suorittamaan:)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email