My Glorious Gig Life

Oma tanko kotiin!?

Tankotanssitangon voi hankkia myös omaan kotiin! Mun kautta voit tilata Tankotreenin starttipaketin kotiinkuljetuksella.

Tankotreenin starttipaketti: 

  • Fitpole original spin -tanko (toimii pyörivänä ja staattisena)
  • Tankotreeni -Alkeet tankotanssin opetusvideot 
  • + halutessasi Ainon ja Henriikan fanikortit ja videotervehdys takaamaan treeni-innon 😀

339e (sisältää postituksen) Tilaukset henriikka@henriikkaroo.fi

Jos olet tankoillut jo aikaisemmin voit vaihtaa Alkeet vaativampaan videopakettiin!  Lue lisää

Korkeus?

Jos huonekorkeus on välillä 245-265cm riittää teille perus tankopaketti, jossa on kaksi osaa: ylä- ja alaputki, jotka kiinnitetään kierteellä toisiinsa. Mikäli korkeus on enemmän kuin 265cm pitenee tanko “jatkopalalla”, joka kierretään ylä- ja alaputken väliin.

Jos taas huone on tuota matalampi voidaan tanko tehdä mittatilauksena riittävän matalaksi, jolloin kierteellä saadaan säädettyä pituutta + 15cm korkeampaankin tilaan. Mittatilaustangot ovat yksiosaisia. Jos tarvit tangon tosi korkeaan yli 3m tilaan, kannattaa sinnekkin hankkia kaksiosaisen sijasta yksiosainen mittatilaustanko.

 

 

Kiinnittäminen, kestääkö katto?

Kotitanko ei epäilyksistä huolimatta vaadi mitään remontointi/rakennustaitoja vaan tanko kiinnitetään paineella kiertämällä se niin pitkäksi että puristuu paikalleen katon ja lattian väliin. Kiinnitysmekanismi on siis sama kuin leuanvetotangossa, joka kierretään niin pitkäksi että puristuu paneella oviaukkoon. Tankotanssitangossa on sisällä kierre, jota kiertämällä tanko pitenee.

Katon ja lattian tulee tällöin kestää kovaa painetta eli olla esim betonia. Jos katto on vaikka kipsi/gyproc-levyä pitää tanko kiinnittää levyjen alla olevien “tukipuiden” eli koolauksen kohdalle. Tuki puiden sijainnin saa selvitettyä rakenne-ilmaisimella.

Betonikatossa oleva “röpelöpinta” rappaus ei haittaa tangon kiinnittämistä. Mukana tulee kumitiivisteet jotka laitetaan aina katon/lattian ja tangon pään väliin.

 

Tangon asennuspalvelu ja yksityistunti kotonasi

Jos tangon asentaminen itse mietityttää voit tilata multa asennusapua etänä videopuhelun kautta. Tai jos asutte Tampereen lähistöllä voin tulla kotikäynnille asentamaan tangon ja pitämään samalla ekan tankotanssitunnin teillä kotona.

Mun kotitunnin ja tangon asennuksen pääset tilaamaan laittamalla sähköpostia henriikka@henriikkaroo.fi Hinnat alkaen 450e, riippuen sijainnista. Hinta sisältää jo tangon!

Sähköpostini ruuhkautuessa etusijalla ovat viestit, jotka sisältää kuvan söpöstä lemmikkieläimestä <3

 

Jos sulta löytyy jo tanko, niin täältä pääsee hommaamaan mun opetusvideot  tankotreeni.fi ! Eli suomenkieliset tankotanssin opetusvideot ihan helpoista aloittelijoiden ekoista liikkeistä alkaen.

Kumpi paksuus 42mm vai 48mm?? -lue lisää

Safety bar – lisäosa -lue lisää 

Lavatanko – tanko ilman kattokiinnitystä – lue lisää

t:Henriikka, jolla on jo vatupassi eteisessä odottamassa seuraavaa asennusretkeä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email