My Glorious Gig Life

Olenko Ainon äiti?? – Ainon matka Talentissa osa 1.

Aino on Talent-kisan edetessä saanut paljon uusia faneja ja seuraajia. Monessa kanavassa toistuukin nyt kysymys että olenko mä Ainon äiti ja mitenkä Aino on keksinyt aloittaa tankoilun??

Aino päätyi tankotanssioppilaaksi ja myöhemmin kisavalmennettavaksi, kun innostui tankotanssista nähtyään valokuvia ja youtubevideoita mun esiintymiskeikoilta. Runsas kaksi vuotta sitten Ainon isä Kimmo oli valokuvaajana Tampereella Sokos Hotelli Ilveksen tapahtumassa, jossa esiinnyin. Mä siis esiinnyn työkseni erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa. Oon ollut esim palolaitoiksen avajaisissa vihkimässä palomiestangon käyttöön ja monissa pikkujouluissa ja kauppakeskustapahtumissa. Nyt koronakriisin takia ei ole mulla eikä Ainolla mitään tapahtumia tulossa mitä voisin teille mainostaa 🙁

Aino näki sitten kotona isänsä ottamia valokuvia ja ihmetteli kovasti että millaisia kaikkia erilaisia temppuja ja liikkeitä tangolla voikaan tehdä. Ainon lempipuuhaksi tuli nopeasti katsella youtubesta esitysvideoita.

Tässä Aino katselee alle 5-vuotiaana mun flying pole (lentävä tanko) videota.

Sä voit katsoa saman videon tästä alta.

Ainon tankoilussa onkin alusta asti näkynyt se että hän on koittanut matkia vaikeiden esitysten hienoja liikkeitä ja tanssillisuutta ja eläytymistä esitykseen. Ainolle saattaakin välillä käydä niin että unohtaa helppojen alkeisliikkeiden nimet kun ei oo oikeen opetellut niitä koskaan.

Jos sä innostuit Ainon Talent esityksistä ja haluut kokeilla tankoilua niin just noiden helppojen alkeisliikkeden opetusvideoita löytyy täältä. Alekoodilla “aino” saa nyt -2o% alennuksen Tankotreeni -alkeet paketista. Näistä voi opetella myös aikuiset.

Tarvii tietty olla tanko kotona. Sellasen voi tilata täältä ja  vaikka asennuspalvelun ja mun kotiopetuksen samalla.

Mutta voi leikkipuiston tolpalla tai omalla lipputangollakin kokeillava, vaikka ne voikin olla vähän liian paksuja ja liukkaita. Eikä niitä saa pyöriviksi.

Mä en siis ole Ainon äiti. Enkä ole edes sukua, ainakaan tietääkseni. Vaik eihän sitä ikinä ihan varma voi olla 😀 Samaa näköä on kyllä! Ainakin olkapäälihaksissa 😀

Ainon kotoa ei löytynyt sopivaa roikkumistankoa ja koska oli talvi niin lipputanko ei ollut oikeen houkutteleva. Aino keksikin isosiskonsa kanssa rakentaa kotiin vähän erilaisen “leikkitankotanssitangon” yhdestä jutusta mikä löytyy monestakin kodista. Oot ehkä Ainon somen eikoissa kuvissa nähnytkin tuon “viritelmän”. Jos tiedät mitä vastauksen niin kommentoi alle?

Seuraavassa “Ainon matka Talentissa ” osassa kerron vastauksen ja näätte kuvii ja videoita siitä. Ne on niin ihania että aina repeen kun nään ne 😀

Tänä iltana sitten Talentin suora finaali! Muista äänestää kaikkia sun suosikkeja 🙂

Ainon äänestysnumeron näät tästä

18. Aino
Soita numeroon: 0700 79 018 (1€+pvm)
Tekstiviesti 18 numeroon 17225 (1€)

ja muiden kisaajien täältä
​​​​​mtv.fi/aanesta

t: Henriikka ja Aino

1 thought on “Olenko Ainon äiti?? – Ainon matka Talentissa osa 1.

  1. Ainon eka Tanssi tanko viritys oli

    Verhotanko kaulahuivilla kiinni leuanveto tanko on ja alas kumisaapas ja rätti. Aika monta solmua pitää kyllä tehä että pysyy😂❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email